Zoekmachine optimalisatie: betere prestaties, hoger rendement

Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en linkbuilding. Uw webshop of website kan met de juiste strategie en de juiste manier van optimaliseren een uitstekende positie in Google behalen. Door middel van conversie optimalisatie kunnen uitstekende resultaten geboekt worden waardoor u niet alleen meer verkeer genereert maar uw website of webshop ook beter presteert qua contact aanvragen of verkopen.

 • Geoptimaliseerde website
 • Geoptimaliseerde zoekmachine resultaten
 • Overzichtelijke prestatierapporten

Vrijblijvende offerte aanvragen
zoekmachine optimalisatie uitbesteden
 • Optimalisatie klein

 • Geschikt voor kleine websites
 • Optimalisatie tot 5 zoekwoorden
 • Website optimaliseren voor betere resultaten
 • Prestatierapport van uw website
 • Telefonische service en helpdesk
 • Direct bestellen
 • Optimalisatie extra

 • Geschikt voor uitgebreide websites
 • Optimalisatie tot 10 zoekwoorden
 • Website optimaliseren voor betere resultaten
 • Prestatierapport van uw website
 • Telefonische service en helpdesk
 • Direct bestellen
 • Optimalisatie premium

 • Zoekmachine optimalisatie op maat
 • Strategisch online marketingplan
 • Website optimalisatie voor betere resultaten
 • Prestatierapport van uw website
 • Telefonische service en helpdesk
 • Direct bestellen

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Professionele zoekmachine optimalisatie

Wij besteden veel aandacht aan het rapporteren van de resultaten aan onze klanten. Bij zoekmachine optimalisatie moet het duidelijk zijn welke werkzaamheden u laat uitvoeren. U krijgt van ons een helder overzicht van de werkzaamheden die worden verricht. Ook krijgt u inzicht in de resultaten van alle zoekmachine optimalisatie activiteiten.

A/B test in Google

Door website statistieken te analyseren kunnen wij de belangrijkste pagina’s van uw website selecteren voor conversie optimalisatie. Stel dat pagina A op uw website 100 bezoekers per dag krijgt en 1 van de 100 bezoekers contact opneemt, dan heeft pagina A heeft een conversie percentage van 1%. Door pagina B te maken en deze te testen (A/B test) kan er een nieuwe situatie ontstaan waaruit er bij pagina B op iedere 100 bezoekers 2 bezoekers contact opnemen. De conversie is verdubbeld zonder dat het aantal bezoekers of de positie in de zoekmachine is gestegen. We hebben met dit experiment alleen 2 pagina’s succesvol getest.

Meer omzet uit je website halen

Conversie optimalisatie is een goede methode om meer omzet te genereren met een website. Andere manieren zijn online adverteren, hogere posities in de zoekmachine resultaten en het uitbreiden van de website. Vaak laten ondernemers online kansen liggen door hun website niet op de juiste zoekwoorden te optimaliseren of bepaalde pagina’s niet voldoende te optimaliseren. In de toekomst zullen alleen de websites die uitstekend zijn gevonden worden in Google. Het belang van zoekmachine optimalisatie blijft daardoor toenemen.

Uitleg zoekmachine optimalisatie

Verschillende onderdelen

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit diverse onderdelen. Een van de onderdelen is het schrijven of herschrijven van de teksten op een website zodat iedere pagina optimaal vindbaar is in Google. Ook de structuur van de website, links, video’s en afbeeldingen spelen een grote rol, dit proces heet on site optimalisatie. Als de website on site geoptimaliseerd is moet er buiten de website nog aan optimalisatie worden gedaan.

Off site optimalisatie

Het onderdeel off site optimalisatie bestaat uit alle activiteiten buiten uw website om die uw positie in de zoekmachine verbeteren. U heeft links nodig van andere relevante websites, uw website moet op andere websites genoemd worden (co-citatie) en uw website moet op relevante netwerken aanwezig zijn waar uw doelgroep zich ook bevind. Om snel online resultaat te boeken is en te werken aan een gezond linkprofiel is het verstandig dit onderdeel van uw zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan een specialist.

De juiste online marketingmix

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan de juiste partij kan u veel voordelen opleveren. Aan de andere kant kan zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan de verkeerde partij uw website schade toebrengen. Google is constant aan het veranderen en het manipuleren van zoekmachine resultaten door middel van ongewenste technieken kan worden bestraft. Wij zorgen tijdens onze online marketingactiviteiten voor een sterk linkprofiel met een variëteit aan links. Wij zorgen voor links via sociale netwerken, advertentie websites, gidsen, blogs en websites. Daarbij zitten links met diverse ankerteksten, links omgeven door tekst en we zorgen dat deze links op relevante pagina’s staan die waarde hebben gekregen in de vorm van pagerank (domein en pagina authoriteit in Google)

Meer bezoekers door linkbuilding

Zoekmachine optimalisatie

Om meer bezoekers op uw website te krijgen via Google spelen zoekmachine optimalisatie en linkbuilding een belangrijke rol. Bij een zoekmachine optimalisatie campagne besteden we aandacht aan alle pagina’s op de website. We zorgen ervoor dat deze pagina’s beter gevonden worden in Google op de zoekwoorden die het meeste opleveren voor die pagina. Ook zorgen we ervoor dat de website op de juiste indeling krijgt zodat alle inhoud optimaal vindbaar is in Google.

Linkbuilding

Als uw website geoptimaliseerd is kan een linkbuilding campagne zorgen voor top posities in Google. Elke pagina heeft 1 of meer optimalisatie zoekwoorden. De positie van elk zoekwoord houden wij tijdens een linkbuilding campagne in de gaten en wij rapporteren u over de progressie.

Adverteren op Google

Google Adwords Campagne

Om direct bezoekers op uw website te krijgen is zoekmachine adverteren via Google Adwords een uitstekende optie. Met een advertentiecampagne koopt u belangrijke zoekwoorden in voor uw website of webshop en krijgt u bezoekers op uw website die uw product of dienst zoeken via Google. Met de website statistieken van Google Analytics kunnen wij bijhouden hoeveel bezoekers er op uw website komen en bekijken we wat de bezoekers op uw website doen. We optimaliseren uw campagne door relevante zoekwoorden te optimaliseren en slecht presterende zoekwoorden uit uw campagne te verwijderen. Als u live gaat met uw nieuwe website en een totaal pakket aan online marketing activiteiten wilt starten dan kan ons marketing pakket daarbij helpen. Met dit pakket verzorgen wij de zoekmachine optimalisatie van uw website, zetten we een Google Adwords campagne op en zorgen we voor links richting uw website.

webshop
website
marketing
software