WordPress Website laten maken

“1 op de 4 websites draait op WordPress. WordPress is uitgegroeid van  simpele blog software naar een technische alleskunner. Dagelijks werken er mensen van over de hele wereld aan het grootste open source systeem ter wereld.”

Travis Kempers

Webdesign


WordPress website laten maken

Wilt u een professionele WordPress website laten maken, Een WordPress Webshop, WordPress Intranet of een ander systeem gebouwd met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS systeem? Dan ben u bij Telemosweb aan het juiste adres. Bij ons kunt u een WordPress website laten maken die u zelf kunt onderhouden. Telemosweb maakt professionele website met fraaie foto slideshows, social media integratie, diverse contact mogelijkheden en statistieken. Een kleine website tot 10 pagina’s nodig? Laat u verassen door de fraaie designs van Telemosweb.

WordPress Webshop laten maken

Telemosweb maakt webshops op maat met alle bekende betaalsystemen: iDeal, Paypal, overboeking, Visa en Mastercard. Ook is er een mogelijkheid om simpel met coupons te werken, zodat een actie zeer snel op touw kan worden gezet. Integratie van Social Media door likes, tweets en facebook commentaar is geen enkel probleem. De webshop kan volledig interactief worden opgezet. Op deze wijze kom u er zo achter welke producten in de smaak vallen bij u bezoekers en zorg u ervoor dat er via Social Media kanalen bezoekers op u website terecht komen. Hoeveel bezoekers dat zijn? dat is gemakkelijk bij te houden via Google Analytics. Iedere webshop is voorzien van gratis website statistieken. Deze statistieken geven een compleet overzicht van zoekwoorden, bezoekduur, locatie en u kunt zien hoe de bezoeker op u website terecht is gekomen. WordPress Utrecht, door Telemosweb.

WordPress Intranet laten maken

Het intranet kan afgeschermd worden met een wachtwoord, er kunnen bestanden en berichten worden uitgewisseld. Iedere medewerker krijgt een eigen profiel met bijbehorende rechten. Ook is er een agenda aanwezig waar afspraken kunnen worden ingepland en andere evenementen en activiteiten eenvoudig kunnen worden weergegeven. Voor meer informatie neemt u contact op met Telemosweb.

Geautomatiseerde WordPress Website

Geen zin om uw website bij te houden? genoeg informatie voor de komende jaren om te delen? Laat ons uw WordPress website onderhoudsvrij bouwen. Wij zorgen ervoor dat de informatie voor u website in een wachtrij komt te staan en op gewenste tijdstippen zal worden gepubliceerd. Zo heeft u haast geen omkijken meer naar het onderhoud. Of het nu gaat om foto’s of teksten, video of audio bestanden, wij zorgen ervoor dat het in de wachtrij komt te staan en in de juiste categorie gepubliceerd kan worden. Upload functie voor u gebruikers nodig? geen punt, wij bouwen een website  waarmee u een eigen community kunt opbouwen.

WordPress website laten maken? Neem contact op!

Interesse in een WordPress website? Wat voor website het ook mag zijn, wij bouwen deze. Van webshop tot blog, van dating website tot intranet. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.