website laten maken demo           Demo  bekijken      Offerte aanvragen 
website pakket bestellen        Demo  bekijken      Offerte aanvragen 
 

 • Website pakket: Eenvoudig beheersysteem inclusief mobiele versie
 • Een website tot 10 pagina’s geschikt voor desktop, mobiel en tablet
 • Eenvoudig in beheer en gemakkelijk uit te breiden met diverse functionaliteiten
 • Een professionele website geheel in eigen huisstijl
 • Eenvoudig teksten, afbeeldingen en Youtube video’s plaatsen
 • Google Maps en contact formulier op uw website
 • Links naar- en integratie van social media
 • Zoekmachine vriendelijke website
 • Nederlandstalige handleiding
 • Hosting, domeinnaam en email adressen inbegrepen
 • Telefonische service en uitleg
 • Aanbieding bestellen

Ander ontwerp? bekijk ons portfolio voor meer designs  of bel voor maatwerk websites

De 3 in 1 website

Responsive website

Het website pakket van Telemosweb bestaat uit een website die geschikt is voor tablets, mobiele telefoons en desktop computers. De website heeft diverse uitbreidingsmogelijkheden. De 3 standaard demo’s op de website kosten 995 euro. Deze websites worden voor het vaste lage tarief geheel in eigen huisstijl opgeleverd. De website draait op een Nederlandstalig systeem dat eenvoudig is om te leren. Wij kunnen eenvoudig de stijl en vormgeving voor u aanpassen.

Website met extra mogelijkheden

Wilt u een website in verschillende talen of heeft u een website gezien die u aanspreekt qua stijl of techniek? Laat ons dan met u meedenken! De afgelopen jaren hebben wij diverse websites opgeleverd zoals dating websites, hotel websites, marktplaats websites, beoordelingswebsites en affiliate websites. Al dit soort websites kennen andere functies, technieken en ontwerpen. Wij kunnen al dit soort systemen voor een gunstige prijs maken.

Voorbeeld websites uit uw branche

Wilt u een voorbeelden van websites uit uw branche? Neem dan contact met ons op. Wij hebben diverse voorbeelden van websites in verschillende stijlen. Wij zorgen direct voor een voorbeeld website die uitstekend aansluit bij uw branche. Vervolgens kunnen wij kunt u van ons een vrijblijvende offerte ontvangen voor het project.

Maatwerk websites

Template of uniek ontwerp

Ons website pakket bestaat uit 3 demo’s. Wij geven u buiten het website pakket de keuze uit diverse andere ontwerpen die geheel in uw eigen huisstijl kunnen worden opgeleverd. Telemosweb maakt ook websites op maat waarbij u kunt kiezen voor een ontwerp naar eigen voorbeeld of een ontwerp gemaakt door onze grafische ontwerpers.

Uniek ontwerp

Een website die u geheel naar wens laat ontwerpen kenmerkt zich door de kleine details. Alle elementen op de website sluiten aan bij uw organisatie. Ook de communicatie uitingen en de look & feel van de website sluiten aan bij uw organisatie. De betrokkenheid van de organisatie bij het project is groot en we slaan geen detail over. In iedere fase werkt er een specialist aan de website zodat het eindresultaat optimaal is. U krijgt bij maatwerk websites de ondersteuning van een grafisch ontwerper, die samen met uw organisatie het concept neerzet. De front-end developer en programmeur werken het concept vervolgens uit. Een online marketeer zorgt vervolgens voor de optimalisatie van de website. Maatwerk websites zijn uitstekend geschikt voor projecten waarbij de website volgens strakke richtlijnen ontworpen dient te worden. Een overzicht van onze tarieven kunt u vinden op de pagina webdesign prijzen.

Template

Een website op basis van een template kan sneller worden opgeleverd en kost minder geld. Er zal minder aandacht worden besteed aan kleine details op de website. De klant kiest vooraf voor de indeling van de pagina en kan teksten en afbeeldingen zelf aanleveren. De informatie zal in de template worden verwerkt en alles zal conform huisstijl worden opgeleverd. De keuze voor een website op basis van een template is uitstekend geschikt voor projecten met een kleiner budget. Bekijk onze portfolio of neem contact op voor meer voorbeelden van goedkope professionele websites.

Meer bezoekers

Zoekmachine optimalisatie

Om meer bezoekers op uw website te krijgen via Google spelen zoekmachine optimalisatie en linkbuilding een belangrijke rol. Bij een zoekmachine optimalisatie campagne besteden we aandacht aan alle pagina’s op de website. We zorgen ervoor dat deze pagina’s beter gevonden worden in Google op de zoekwoorden die het meeste opleveren voor die pagina. Ook zorgen we ervoor dat de website op de juiste indeling krijgt zodat alle inhoud optimaal vindbaar is in Google.

Linkbuilding

Als uw website geoptimaliseerd is kan een linkbuilding campagne zorgen voor top posities in Google. Elke pagina heeft 1 of meer optimalisatie zoekwoorden. De positie van elk zoekwoord houden wij tijdens een linkbuilding campagne in de gaten en wij rapporteren u over de progressie.

Adverteren op Google

Google Adwords Campagne

Om direct bezoekers op uw website te krijgen is zoekmachine adverteren via Google Adwords een uitstekende optie. Met een advertentiecampagne koopt u belangrijke zoekwoorden voor uw website in en krijgt u bezoekers op uw website die uw product of dienst zoeken via Google. Met de website statistieken van Google Analytics kunnen wij bijhouden hoeveel bezoekers er op uw website komen en bekijken we wat de bezoekers op uw website doen. We optimaliseren uw campagne door relevante zoekwoorden te optimaliseren en slecht presterende zoekwoorden uit uw campagne te verwijderen.

Conversie optimalisatie

Meer omzet met hetzelfde aantal bezoekers

Door website statistieken te analyseren kunnen wij de belangrijkste pagina’s van uw website selecteren voor conversie optimalisatie. Stel dat een pagina op uw website 100 bezoekers per dag krijgt en uit deze 100 bezoekers 1 contact aanvraag voortkomt. Het conversie percentage ligt dan op 1 procent, want 1 op de 100 bezoekers neemt contact met u op. Door een tweede pagina te maken en deze te testen (A/B testen) kan er een nieuwe situatie ontstaan waarbij de nieuwe pagina op iedere 100 bezoekers 2 contact aanvragen realiseert. De conversie is verdubbeld zonder dat het aantal bezoekers of de positie in de zoekmachine is gestegen.

Meer omzet uit je website halen

Conversie optimalisatie is een goede methode om meer omzet te genereren met een website. Andere manieren zijn online adverteren, hogere posities in de zoekmachine resultaten en het uitbreiden van de website. Vaak laten ondernemers online kansen liggen door hun website niet op de juiste zoekwoorden te optimaliseren of bepaalde pagina’s niet voldoende te optimaliseren. In de toekomst zullen alleen de websites die uitstekend zijn gevonden worden in Google. Het belang van zoekmachine optimalisatie blijft daardoor toenemen.

webshop
website
marketing
software