Website optimalisatie

“Website optimalisatie is van essentieel belang als u bezoekers via Google wenst. In de toekomst zullen alleen goed geoptimaliseerde websites en webshops nog gevonden worden via Google. Een strategisch marketingplan zorgt op korte en lange termijn voor goede resultaten in de zoekmachines”

Peter Meijer

Online Marketeer


Voordelen van een goed geoptimaliseerde website

Website optimalisatie is een belangrijk onderdeel voor iedere website en webshop die bezoekers wil genereren via de zoekmachines. Een goed geoptimaliseerde website kan ervoor zorgen dat u met uw website voor minder geld hoger tussen de advertenties in Google komt te staan. Door een goed geoptimaliseerde website worden uw advertenties namelijk relevanter, iets wat zorgt voor een “bonus” in de vorm van een hogere kwaliteitsscore in het Google Adwords advertentie programma.

Website optimalisatie is nog belangrijker als het gaat om de organische (niet betaalde) resultaten in Google. Uw website maakt alleen kans op de nummer 1 positie in Google als uw website goed geoptimaliseerd is. In eerste instantie moet alles op de website goed geoptimaliseerd worden, dit proces heet on site optimalisatie. Vervolgens zorgt off site optimalisatie ervoor dat uw website stijgt in Google. Het off site optimalisatie proces bestaat uit het opbouwen of verbeteren van uw link profiel. Relevante en kwalitatieve links bepalen voor ruim 50% uw positie in de zoekmachine.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Strategisch Marketingplan

Een strategisch marketingplan is noodzakelijk om uw doelstellingen op korte en lange termijn in kaart te brengen. Door een strategisch marketingplan te laten schrijven krijgt u inzicht in de kansen die online marketing u te bieden heeft. U krijgt een overzicht van de online concurrentie binnen uw branche, de kosten voor het adverteren via Google Adwords en de mogelijkheden voor sterke zoekmachine optimalisatie.

Snippet optimalisatie

Snippets zijn de resultaten die Google laat zien als u een zoekopdracht heeft ingetoetst  in Google. Een snippet bestaat uit een titel, beschrijvende tekst en een url (web adres). Snippets zijn belangrijk omdat het de eerste indruk is die de gebruiker van uw website krijgt zonder de website te zien. Indien uw snippet duidelijk beschrijft wat de bezoeker over de ingetoetste zoekopdracht kan vinden maakt u meer kans op kliks. Wij zorgen er tijdens de snippet optimalisatie voor dat uw snippets op aantrekkelijke wijze in Google komen te staan.

Copywriting

Copywriting helpt ervoor uw bezoekers te overtuigen om uw product of dienst af te nemen. Door middel van sterke teksten en beelden die zowel geoptimaliseerd zijn voor zowel de gebruiker als voor de zoekmachines. Op deze wijze zorgt Telemosweb voor een goed converterende website.

Website optimalisatie door Telemosweb, wij helpen u verder!

Staat u nog niet op de eerste pagina in Google? Heeft u ambities om hogerop in Google te komen met uw website of webshop? Neem dan contact op met Telemosweb. Wij optimaliseren uw website voor hoge posities in Google, kliks via Google richting uw website  en conversie optimalisatie door de juiste indeling en elementen te gebruiken op uw website.