webshop laten maken

Webshop laten maken

“Een professionele webshop laten maken door  Telemosweb, webshops die zich aanpassen aan het formaat scherm van de gebruiker. Onze webshops worden geoptimaliseerd voor hoge posities in de zoekmachine en uitstekende conversie percentages”

Travis Kempers

Webdesign


Webshop laten maken in WordPress

De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van webshops. Het grootste aantal webshops ontwikkelen wij in WordPress. Het content management systeem WordPress wordt door onze klanten als meest gebruiksvriendelijke systeem beoordeeld. Met de Google webmaster tools en Google Analytics monitoren wij de prestaties van uw webshop en optimaliseren wij de bezoekersaantallen en het conversiepercentage. Wij zorgen ervoor dat uw website in beeld komt bij de meest relevante zoekopdrachten die uw potentiële klanten intypen. Wij bekijken graag met u op hoe we gezamenlijk uw online groei kunnen realiseren. Wanneer u een webshop laat maken in WordPress gaat u werken met het populairste en meest gebruiksvriendelijke systeem ter wereld.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Webshop laten maken in Magento

Naast webshops bouwen in WordPress krijgen wij ook vraag naar het bouwen van webshops in Magento. Wij leveren zowel standaard Magento webshops op als een webshop op maat, geheel naar eigen indeling en design. WordPress is gebruiksvriendelijker volgens de meerderheid van onze klanten maar omdat Magento een CMS is dat zich puur richt op webshops geven sommige klanten de voorkeur voor dit systeem.

Een overzicht van onze diensten:

Een het kort overzicht van onze diensten, naast een webshop laten maken kunt u bij ons

  • Een professionele webshop in WordPress of Magento die zich aanpast aan het formaat scherm van uw gebruikers
  • Een betrouwbare partner gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie
  • Geen omkijken naar uw Google Adwords campagne, maandelijkse voortgangsrapportage
  • Prestatierapporten, een maandelijks overzicht van uw website met uitgebreide statistieken.
  • Het opbouwen van een sterk link profiel. Een strategisch marketingplan voor uw webshop in Google.