Webdesign: standaard en maatwerk oplossingen

Het website pakket van Telemosweb bestaat uit een website die geschikt is voor tablets, mobiele telefoons en desktop computers. De website heeft diverse uitbreidingsmogelijkheden. Deze websites worden voor het vaste lage tarief geheel in eigen huisstijl opgeleverd. De website draait op een Nederlandstalig systeem dat eenvoudig is om te leren.

  • Goedkope professionele website met webdesign in eigen huisstijl
  • Eenvoudig uitbreiden van website met extra functionaliteit. Gemakkelijk zelf te onderhouden
  • Visueel aantrekkelijk en geoptimaliseerd om de doelstellingen van uw website optimaal te ondersteunen

conversie optimalisatie

Professioneel webdesign in 3 stappen

Grafisch ontwerp

Op basis van uw huisstijl maken wij een ontwerp dat aan uw eisen en wensen voldoet. Het grafisch ontwerp geeft de verschillende pagina’s op uw website weer. Zo heeft het ontwerp van uw webshop bijvoorbeeld een homepagina, categorie pagina en product pagina. U krijgt dus 3 pagina’s te zien op basis van uw huisstijl die vervolgens aangepast kunnen worden aan verdere wensen.

Realisatie

Tijdens de realisatie zal het grafisch ontwerp worden omgezet in html & css en vervolgens in het eenvoudig te beheren WordPress CMS worden geïmplementeerd. Alle techniek zoals filter mogelijkheden, contact formulieren en slideshows worden aan de website toegevoegd.

Testen en corrigeren

Na oplevering zal de website worden getest en is er een mogelijkheid voor u als klant om feedback te geven. Vervolgens zullen er, indien nodig, enkele aanpassingen worden gedaan. Daarna zal de website of webshop live gaan.

 

Professioneel webdesign, eenvoudig in eigen beheer

Telemosweb zorgt ervoor dat uw website een professionele uitstraling krijgt. Wij maken websites in WordPress, het meest gebruiksvriendelijke CMS op internet. Het WordPress CMS is eenvoudig te beheren, onze klanten ervaren het als zeer prettig wanneer zij zonder kennis van html zelf teksten en afbeeldingen kunnen toevoegen of wijzigen.