marketing pakket

“Online marketing kan voor een nieuwe aanwas van klanten zorgen die niet bekend zijn met uw bedrijf. In vergelijking met adverteren via traditionele media is online adverteren vaak vele malen goedkoper. Ook zijn de resultaten uw online marketing campagne beter meetbaar en kunt u eenvoudig nagaan of uw online marketing activiteiten rendabel zijn”

Peter Meijer


Online Marketing voor uw website of webshop

Telemosweb uit Woerden is gespecialiseerd in online marketing door middel van website optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverterten. De eerste fase van online marketing bestaat uit het maken van een online marketingplan en de optimalisatie van uw website of webshop.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Website optimalisatie
Het eerste onderdeel van de online marketing campagne bestaat uit het schrijven van een strategisch marketingplan. Daarbij worden de belangrijkste zoekwoorden inclusief zoekvolume, concurrentie en prijs voor het adverteren op Google in kaart gebracht. Ook zal er een concurrentie analyse worden gemaakt. Vervolgens zal uw webshop of website worden geoptimaliseerd volgens de Google richtlijnen.

Zoekmachine adverteren

Via Google kunt u zoektermen die voor uw bedrijf belangrijk zijn inkopen. Uw advertenties worden na het intoetsen van een zoekopdracht in het lichtgele vlak Google weergegeven.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorgt ervoor dat uw geoptimaliseerde website hoger in Google wordt gepositioneerd. Door het verbeteren van uw link profiel komt u hoger in Google te staan. Telemosweb zorgt voor meer bezoekers op uw website of webshop door deze hoger in de zoekmachines te positioneren.

Online marketing met resultaat, wij helpen u verder!

Bent u als ondernemer op zoek naar een hoger online rendement? Vinden uw potentiële klanten u nog niet via Google? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak. Zorg dat u vindbaar bent, werk samen met ons aan de online doelstellingen van uw bedrijf. Bereik door middel van een strategisch online marketingplan naar een hogere omzet.