Marketing pakket inhoudelijk

Als uw nieuwe website online staat is het van belang om uw online marketingplan uit te voeren. Wilt u bezoekers via zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie of beide? In het laatste geval is het marketingpakket een uitstekende keuze.

 • Belangrijke zoekwoorden hoger in Google positioneren
 • Meer relevante bezoekers op uw website = meer potentiële klanten werven
 • Maandelijkse rapportage met geplaatste links en bezoekersaantallen

Vrijblijvende offerte aanvragen
marketing_pakket
 • All-in-one marketing pakket
 • Strategisch marketingplan met zoekmachine optimalisatie advies
 • Zoekwoorden onderzoek voor uw bedrijf of product
 • Een Google Adwords campagne met 5 advertentiegroepen
 • Gratis €50,- Google Adwords tegoed
 • Optimalisatie van de pagina’s van uw website in de zoekresultaten
 • Optimalisatie van teksten, afbeeldingen en technische zaken op uw website
 • Het verbeteren van de link structuur van uw website d.m.v. linkbuilding
 • Het aanmelden bij Google maps en sociale media websites
 • Links naar- en integratie van social media
 • Aanmaken van advertenties en vermeldingen in relevante gidsen
 • Telefonische service en uitleg
 • Afspraak maken

Marketing advies op maat? neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Marketing pakket

Uitbreiden van naamsbekendheid

Uw website of webshop zal vervolgens op diverse andere websites een pagina krijgen, advertenties en vermeldingen zullen aangemaakt worden. Ook helpen we u op weg met het op de juiste manier inzetten van (sociale) netwerken zodat u via deze kanalen meer klanten kunt werven. Eventueel kunnen wij deze campagnes maandelijks voor u bijhouden en de resultaten rapporteren.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Om meer bezoekers op uw website te krijgen via Google spelen zoekmachine optimalisatie en linkbuilding een belangrijke rol. Bij een zoekmachine optimalisatie campagne besteden we aandacht aan alle pagina’s op de website. We zorgen ervoor dat deze pagina’s beter gevonden worden in Google op de zoekwoorden die het meeste opleveren voor die pagina. Ook zorgen we ervoor dat de website op de juiste indeling krijgt zodat alle inhoud optimaal vindbaar is in Google.

Linkbuilding

Als uw website geoptimaliseerd is kan een linkbuilding campagne zorgen voor top posities in Google. Elke pagina heeft 1 of meer optimalisatie zoekwoorden. De positie van elk zoekwoord houden wij tijdens een linkbuilding campagne in de gaten en wij rapporteren u over de progressie.

Websites en Webshops

Website laten maken

Ons website pakket bestaat uit 3 demo’s. Wij geven u buiten het website pakket de keuze uit diverse andere ontwerpen die geheel in uw eigen huisstijl kunnen worden opgeleverd. U kunt ook kiezen voor een ontwerp naar eigen voorbeeld of een ontwerp gemaakt door onze grafische ontwerpers.

Webshop laten maken

Ons webshop pakket bestaat uit 3 demo’s. Wij geven u buiten het webshop pakket de keuze uit diverse andere ontwerpen die geheel in uw eigen huisstijl kunnen worden opgeleverd. Ook maken wij webshops op maat waarbij u kunt kiezen voor een ontwerp naar eigen voorbeeld of een ontwerp gemaakt door onze grafische ontwerpers.

Maatwerk websites en webshops

Liever een website waarbij we rekening houden met alle elementen en strakke richtlijnen? Wilt u een webshop of website met begeleiding van A tot Z? Neem dan contact op voor een offerte op maat. Wij bieden ook maatwerk websites waarbij u in de conceptfase de regie krijgt over het ontwerp. Vervolgens zal uw website gerealiseerd worden.

Conversie optimalisatie

Meer omzet met hetzelfde aantal bezoekers

Door website statistieken te analyseren kunnen wij de belangrijkste pagina’s van uw website selecteren voor conversie optimalisatie. Stel dat een pagina op uw website 100 bezoekers per dag krijgt en uit deze 100 bezoekers 1 contact aanvraag voortkomt. Het conversie percentage ligt dan op 1 procent, want 1 op de 100 bezoekers neemt contact met u op. Door een tweede pagina te maken en deze te testen (A/B testen) kan er een nieuwe situatie ontstaan waarbij de nieuwe pagina op iedere 100 bezoekers 2 contact aanvragen realiseert. De conversie is verdubbeld zonder dat het aantal bezoekers of de positie in de zoekmachine is gestegen.

Meer omzet uit je website halen

Conversie optimalisatie is een goede methode om meer omzet te genereren met een website. Andere manieren zijn online adverteren, hogere posities in de zoekmachine resultaten en het uitbreiden van de website. Vaak laten ondernemers online kansen liggen door hun website niet op de juiste zoekwoorden te optimaliseren of bepaalde pagina’s niet voldoende te optimaliseren. In de toekomst zullen alleen de websites die uitstekend zijn gevonden worden in Google. Het belang van zoekmachine optimalisatie blijft daardoor toenemen.

webshop
website
marketing
software