Linkbuilding

“Linkbuilding bepaald voor 50% de positie van uw website of webshop in Google. Om bezoekers te werven via Google is het van essentieel belang om aan een goed link profiel te blijven werken.”

Peter Meijer

Linkbuilder


Het verbeteren van uw link profiel door linkbuilding

Een goed link profiel bestaat uit een variatie van links. Voorbeelden van verschillende websites zijn: directories, e-commerce websites, blogs, review websites, sociale netwerken, landingspagina’s en .edu & .gov websites (met hoge autoriteit).

Een sterk link profiel opbouwen

Belangrijk voor uw link profiel zijn links die relevant zijn. Deze links brengen uw website hoger in de zoekmachine. Ook is het belangrijk om diverse links richting uw website te krijgen. Social bookmarks, links van gerelateerde websites, links van websites met beoordelingen en artikelen op gerelateerde blogs. Het vinden van dit soort sites is vaak een hele klus en vereist soms geavanceerde zoekmethodes. Het uitbesteden van uw linkbuilding activiteiten is in dit geval een verstandige keuze, u kunt zich bezig houden met uw core business terwijl een linkbuilding specialist werkt aan een uitstekend link profiel voor uw website of webshop.

Optimaliseren voor de belangrijkste zoekwoorden

Uw website dient op een aantal zoekwoorden goed gevonden te worden. De belangrijkste zoekwoorden wilt u dus continu optimaliseren tot die fel begeerde nummer 1 positie is behaald. Door linkbuilding uit te besteden kunt u iedere maand de vooruitgang van uw zoekwoorden bekijken in een overzichtelijke maandrapportage. Hierin kunt u terug zien hoeveel posities het zoekwoord is gestegen, hoeveel extra bezoekers deze stijging met zich mee brengt en wat de prestaties van uw website in het algemeen zijn.

Hogerop in Google door linkbuilding

Wilt u hogerop in Google met uw website of webshop? Neem dan contact op met Telemosweb, wij zorgen voor een strategisch marketinplan en online resultaat. Door middel van website optimalisatie en het bouwen van een sterk link profiel zorgen wij ervoor dat uw website hoger in Google komt te staan op de zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw bedrijf.