Landingspagina

“Een SEO landingspagina is ingericht voor de meest optimale conversie. De boodschap is krachtig en de pagina heeft als doel zoveel mogelijk leads te genereren.”

Peter Meijer

Online Marketeer


Voordelen van een goed converterende landingspagina

Een goed converterende SEO landingspagina zorgt ervoor dat uw met uw marketing campagne nog meer rendement kun behalen. De landingspagina bevat dezelfde stijl als uw website en campagne maar draait puur om het realiseren van relevante leads. Er is minder afleiding dan op de website en de landingspagina  is geoptimaliseerd op zoekwoorden die alleen voor uw marketingcampagne van groot belang zijn. Ook zijn de elementen waar het om draait zoals een telefoonnummer een grote contact button of een contact formulier dominant aanwezig. Een voordeel van een goede landingspagina ten opzicht van een website is dat je bepaalde stijl elementen kunt overdrijven, de focus kunt leggen op één doelstelling en u daar alle ruimte voor heeft. Omdat een landingspagina veel informatie bevat over slechts een van uw producten of diensten is het eenvoudig om een goed converterende Google Adwords campagne op te zetten.

Het is belangrijk dat een landingspagina de bezoeker kan overhalen uw product of dienst af te nemen. De pagina moet voldoende informatie bevatten, betrouwbaarheid uitstralen door middel van een keurmerk, adres informatie en een link of afbeelding van de website die al bekend is bij een groter publiek kunt u meer vertrouwen bij de bezoekers van uw landingspagina wekken.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Doelstellingen bepalen

Bij de ontwikkeling van uw landingspagina brengen we de doelstellingen in kaart. Op korte termijn kan de focus op het genereren van leads zijn door middel van adverteren via de zoekmachine, zoals Google Adwords.  Op de langere termijn kan er via een hoge positie in de organische zoekmachine resultaten verkeer op de landingspagina terecht komen. Ook kan de landingspagina via een print campagne worden gepromoot. Als het gaat om een promotie campagne kunnen relevante websites worden benaderd om extra bezoekers te werven.

Prestaties monitoren

Als de landingspagina live gaat is het belangrijk om de prestaties ervan te meten. Wat doen de bezoekers als ze op de pagina terecht komen? Hoe lang blijven ze op de landingspagina en wat is het percentage aan bezoekers dat informatie aanvraagt via het contactformulier op de landingspagina? Zijn er aan de hand van deze gegevens zaken die gewijzigd kunnen worden?

Optimaliseren

Aan de hand van de statistieken kan de landingspagina geoptimaliseerd worden. Ook kan de landingspagina off site geoptimaliseerd worden door middel van backlinks. Een sterk link profiel zorgt ervoor dat de landingspagina goed presteert in de zoekresultaten. Het is van groot belang te blijven optimaliseren zodat de pagina optimaal presteert.

Een ijzersterke landingspagina laten maken, wij helpen u verder!

Geef een van uw producten of diensten een boost door middel van een landingspagina die ingericht is voor optimale conversie. Zorg ervoor dat u dominant aanwezig bent in de zoekmachine en werf meer klanten. Meer bezoekers door uw aanwezigheid te verhogen zal leiden tot meer omzet. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden.