landingpsagina pakket         Demo  bekijken      Offerte aanvragen
landingpage        Demo  bekijken      Offerte aanvragen 

 

 • Responsive landingspagina’s: desktop, tablet, mobiel
 • Een website geschik voor desktop, mobiel en tablet
 • Eenvoudig in beheer en gemakkelijk uit te breiden met diverse functionaliteiten
 • Een professionele website geheel in eigen huisstijl
 • Eenvoudig teksten, afbeeldingen en Youtube video’s plaatsen
 • Google Maps en contact formulier op uw website
 • Links naar- en integratie van social media
 • Hosting, domeinnaam en email adressen inbegrepen
 • Nederlandstalige handleiding
 • Hosting, domeinnaam en email adressen inbegrepen
 • Telefonische service en uitleg
 • Geheel vrijblijvende offerte aanvragen

Ander ontwerp? neem contact op voor meer designs of maatwerk landingspagina’s

De 3 in 1 landingspagina

Sterk converterende landingspagina’s uit ons landingspagina pakket

Telemosweb zorgt ervoor dat uw landingspagina optimaal converteert. Uit ervaring weten wij welke elementen er op de pagina geplaatst moeten worden, welke termen er gebruikt moeten worden en waar de focus op moet liggen. Ook zorgen we ervoor dat de landingspagina goede resultaten haalt in Google. Marketingcampagne starten? A/B testen om erachter te komen welke ideeën het beste aanslaan onder uw doelgroep? Wij kunnen diverse tests uitvoeren ook voordat uw product de markt op gaat. Op deze manier bent u al zeker dat uw online marketing campagne gaat slagen.

Professionele landingspagina laten maken

Een professionele landingspagina laten maken op basis van een van de demo’s kan al vanaf 350 euro. Een landingspagina op maat gemaakt voor uw product of dienst behoort ook tot de mogelijkheden. Het concept van uw landingspagina zal dan worden uitgewerkt door een grafisch ontwerper en vervolgens worden omgezet in een dynamisch responsive ontwerp, geschikt voor alle mobiele apparaten en desktop computers.

Voorbeeld landingspagina uit uw branche

Wilt u een voorbeelden van landingspagina voor uw product of dienst? Neem dan contact met ons op. Wij hebben diverse voorbeelden van landingspagina’s in verschillende stijlen. Wij zorgen direct voor een voorbeeld website die uitstekend aansluit bij uw branche. Vervolgens kunnen wij kunt u van ons een vrijblijvende offerte ontvangen voor de landingspagina die u wenst.

Landingspagina op maat

Template of uniek ontwerp

Ons landingspagina pakket bestaat uit 3 demo’s. Wij geven u buiten het landingspagina pakket de keuze uit diverse andere ontwerpen die geheel in uw eigen huisstijl kunnen worden opgeleverd. Telemosweb maakt ook landingspagina’s op maat waarbij u kunt kiezen voor een ontwerp naar eigen voorbeeld of een ontwerp gemaakt door onze grafische ontwerpers.

Uniek ontwerp

Een landingspagina die u geheel naar wens laat ontwerpen kenmerkt zich door de kleine details. Alle elementen op de landingspagina sluiten aan bij uw organisatie. U bent nauw betrokken bij de opdracht tijdens de conceptfase zodat u precies weet hoe het eindresultaat zal worden. De programmeurs werken het concept vervolgens uit. Maatwerk websites zijn uitstekend geschikt voor projecten waarbij de website volgens strakke richtlijnen ontworpen dient te worden. Een overzicht van onze tarieven kunt u vinden op de pagina webdesign prijzen.

Template

Een landingspagina op basis van een template kan sneller worden opgeleverd en kost minder geld. U kiest vooraf voor een van de fraaie designs. Vervolgens kunt u de teksten en afbeeldingen aanleveren en kort daarna zal de landingspagina conform de huisstijl opgeleverd worden. De keuze voor een landingspagina op basis van een template is uitstekend geschikt voor projecten met een kleiner budget of landingspagina’s die puur gericht zijn op het verbeteren van de zoekmachine resultaten van uw website. Bekijk onze portfolio of neem contact op voor meer voorbeelden van professionele landingspagina’s.

Meer bezoekers

Zoekmachine optimalisatie

Om meer bezoekers op uw website te krijgen via Google spelen zoekmachine optimalisatie en linkbuilding een belangrijke rol. Bij een zoekmachine optimalisatie campagne besteden we aandacht aan alle pagina’s op de website. We zorgen ervoor dat deze pagina’s beter gevonden worden in Google op de zoekwoorden die het meeste opleveren voor die pagina. Ook zorgen we ervoor dat de website op de juiste indeling krijgt zodat alle inhoud optimaal vindbaar is in Google.

Linkbuilding

Als uw website geoptimaliseerd is kan een linkbuilding campagne zorgen voor top posities in Google. Elke pagina heeft 1 of meer optimalisatie zoekwoorden. De positie van elk zoekwoord houden wij tijdens een linkbuilding campagne in de gaten en wij rapporteren u over de progressie.

Adverteren op Google

Google Adwords Campagne

Om direct bezoekers op uw website te krijgen is zoekmachine adverteren via Google Adwords een uitstekende optie. Met een advertentiecampagne koopt u belangrijke zoekwoorden voor uw website in en krijgt u bezoekers op uw website die uw product of dienst zoeken via Google. Met de website statistieken van Google Analytics kunnen wij bijhouden hoeveel bezoekers er op uw website komen en bekijken we wat de bezoekers op uw website doen. We optimaliseren uw campagne door relevante zoekwoorden te optimaliseren en slecht presterende zoekwoorden uit uw campagne te verwijderen.

Conversie optimalisatie

Meer omzet met hetzelfde aantal bezoekers

Door website statistieken te analyseren kunnen wij de belangrijkste pagina’s van uw website selecteren voor conversie optimalisatie. Stel dat een pagina op uw website 100 bezoekers per dag krijgt en uit deze 100 bezoekers 1 contact aanvraag voortkomt. Het conversie percentage ligt dan op 1 procent, want 1 op de 100 bezoekers neemt contact met u op. Door een tweede pagina te maken en deze te testen (A/B testen) kan er een nieuwe situatie ontstaan waarbij de nieuwe pagina op iedere 100 bezoekers 2 contact aanvragen realiseert. De conversie is verdubbeld zonder dat het aantal bezoekers of de positie in de zoekmachine is gestegen.

Meer omzet uit je website halen

Conversie optimalisatie is een goede methode om meer omzet te genereren met een website. Andere manieren zijn online adverteren, hogere posities in de zoekmachine resultaten en het uitbreiden van de website. Vaak laten ondernemers online kansen liggen door hun website niet op de juiste zoekwoorden te optimaliseren of bepaalde pagina’s niet voldoende te optimaliseren. In de toekomst zullen alleen de websites die uitstekend zijn gevonden worden in Google. Het belang van zoekmachine optimalisatie blijft daardoor toenemen.

webshop
website
marketing
software