Professionele snelle hosting

Hosting dient in betrouwbare handen te zijn. De bedrijven die hun hosting regelen via Telemos delen deze mening.
Voor diverse grote klanten zorgen wij al jaren voor betrouwbare hosting. Tijdens grote reclame campagnes vangen wij eenvoudig grote pieken in bezoekersverkeer op.

 • 99,99% uptime – Telefonische helpdesk
 • Genoeg capaciteit om grote bezoekerspieken op te vangen
 • Aanvullende services om uw website sneller te maken en te verbeteren

Vrijblijvende offerte aanvragen
hosting voor bedrijven
 • Hosting Start

 • 25 GB dataverkeer
 • SLA level 1
 • 1 Database
 • 25 GB schijfruimte
 • 20 gebruikers
 • Bestel Direct
 • Hosting Extra

 • 50 GB dataverkeer
 • SLA level 2
 • 5 Databases
 • 50 GB schijfruimte
 • 50 gebruikers
 • Bestel Direct
 • Hosting Premium

 • 100 GB dataverkeer
 • SLA level 3
 • 100 GB schijfruimte
 • 50GB Storage
 • 100 gebruikers
 • Bestel Direct

Telemos hosting

Waarom hosting voor bedrijven?

Professionele hosting en een supersnelle website is niet alleen van belang voor uw bezoekers, uw posities in Google hangen er ook mee samen. Google let net als een bezoeker op de laadtijd van uw website. Het is dus van groot belang om een snelle website of een snelle webshop te hebben. Deze garantie is niet verkrijgbaar bij de aanbieders van goedkope hostingpakketten omdat deze aanbieders hun servers volstoppen met zo veel mogelijk websites. Het risico dat een van deze websites heel veel verkeer krijgt en uw website daardoor langzamer zal worden is aanwezig. Telemos voorziet bedrijven van maatwerk hosting oplossingen en helpt bedrijven met het optimaliseren van de snelheid van hun website of webshop.

Extra mogelijkheden

Naast de supersnelle hosting voor bedrijven is het voor bedrijven ook mogelijk afbeeldingen te hosten op diverse snelle servers voor afbeeldingen buiten Nederland en Europa. Deze servers kunnen bezoekers die uw website vanuit het buitenland opvragen sneller van informatie voorzien. Door de afstand van de informatie aanvraag te verkorten is de website sneller geworden. Deze methode is zeer populair bij grote websites en webshops die vaak ook actief zijn in het buitenland. Ook zijn er veel aanbieders met een klein hostingpakket die hun website op deze manier vele malen sneller maken.

Snellere website

Webshop of website sneller maken

De snelheid van uw website of webshop heeft met diverse factoren te maken. Een grote rol spelen afbeeldingen, het gebruik van code en zoals onder het tabblad hosting voor bedrijven te lezen is speelt hosting een grote rol. Een website of webshop sneller maken zonder direct van hosting provider te veranderen is goed mogelijk door middel van optimalisatie. Bij website optimalisatie bekijken we eenvoudig de website en de techniek en brengen we advies uit over de punten die we voor u kunnen verbeteren.

Nieuwe website of website vernieuwen?

Indien uw website of webshop traag en verouderd is en er niet goed uitziet op mobiele apparaten kunt u voor optimalisatie kiezen. Vaak zijn de hoeveelheid werk en de hoge kosten die de optimalisatie met zich meebrengen niet de moeite waard. U heeft tenslotte al een website in eigen huisstijl geschikt voor alle mobiele apparaten voor minder dan 1000 euro. De techniek en stijl van het web veranderen bijna net zo snel als die van de computer of mobiele telefoon. Een website schrijft u daarbij maandelijks updaten en schrijft u over een aantal jaren af. Daarbij kunt u voor renovatie of sanering van uw website kiezen. Let wel op dat bij een totaal nieuwe website u de oude pagina’s (links in Google) laat omleiden of in tact laat. Google hecht net zoveel waarde aan de geschiedenis van het web als een geschiedenis leraar aan een historische gebeurtenis.

Meer webshop bezoekers

Zoekmachine optimalisatie voor webshops

Om meer bezoekers richting uw webshop te krijgen via Google zijn zoekmachine optimalisatie en linkbuilding van belang. Bij een zoekmachine optimalisatie campagne besteden we aandacht aan alle pagina’s op de website. We zorgen ervoor dat deze pagina’s beter gevonden worden in Google op de zoekwoorden die het meeste opleveren voor die pagina. Ook zorgen we ervoor dat de website op de juiste indeling krijgt zodat alle inhoud optimaal vindbaar is in Google.

Linkbuilding

Als uw website geoptimaliseerd is kan een linkbuilding campagne zorgen voor top posities in Google. Elke pagina heeft 1 of meer optimalisatie zoekwoorden. De positie van elk zoekwoord houden wij tijdens een linkbuilding campagne in de gaten en wij rapporteren u over de progressie.

Adverteren op Google

Google Adwords Campagne

Om direct bezoekers op uw website te krijgen is zoekmachine adverteren via Google Adwords een uitstekende optie. Met een advertentiecampagne koopt u belangrijke zoekwoorden voor uw website in en krijgt u bezoekers op uw website die uw product of dienst zoeken via Google. Met de website statistieken van Google Analytics kunnen wij bijhouden hoeveel bezoekers er op uw website komen en bekijken we wat de bezoekers op uw website doen. We optimaliseren uw campagne door relevante zoekwoorden te optimaliseren en slecht presterende zoekwoorden uit uw campagne te verwijderen.

Conversie verhogen

Meer verkopen door een hogere conversie

Door website statistieken te analyseren kunnen wij de belangrijkste pagina’s van uw website selecteren voor conversie optimalisatie. Stel dat een pagina op uw website 100 bezoekers per dag krijgt en 5 van de 100 bezoekers een product koopt. Het conversie percentage ligt dan op 5 procent, want 5 op de 100 bezoekers koopt een product. Door een tweede pagina te maken en deze te testen (A/B testen) kan er een nieuwe situatie ontstaan waarbij de nieuwe pagina op iedere 100 bezoekers 10 producten worden verkocht. De conversie is verdubbeld zonder dat het aantal bezoekers of de positie in de zoekmachine is gestegen.

Meer verdienen met uw webshop

Conversie optimalisatie is een goede methode om meer omzet te genereren met een webshop. Andere manieren zijn online adverteren, hogere posities in de zoekmachine resultaten en het uitbreiden van de website. Vaak laten ondernemers online kansen liggen door hun website niet op de juiste zoekwoorden te optimaliseren of bepaalde pagina’s niet voldoende te optimaliseren. In de toekomst zullen alleen de webshops die uitstekend zijn geoptimaliseerd gevonden worden in Google. Het belang van goede zoekmachine optimalisatie neemt toe.

webshop
website
marketing
software