webshop laten maken            Demo bekijken      Offerte aanvragen
E-commerce webshop          Demo bekijken      Offerte aanvragen
E-commerce pakket        Demo bekijken      Offerte aanvragen 

 

 • E-commerce pakket: WordPress CMS incl. mobiele versie
 • Een website geschik voor desktop, mobiel en tablet
 • Eenvoudig in beheer en gemakkelijk uit te breiden met diverse functionaliteit
 • Een professionele webshop geheel in eigen huisstijl
 • Eenvoudig teksten, afbeeldingen en Youtube video’s plaatsen
 • Google Maps en contact formulier op uw website
 • Slideshow en banner module
 • Links naar- en integratie van sociale media
 • Hosting, domeinnaam en email adressen inbegrepen
 • Keuze uit 20 verschillende templates
 • Nederlandstalige handleiding
 • Telefonische service en uitleg
 • Geheel vrijblijvende offerte aanvragen

Ander ontwerp? bekijk ons portfolio voor meer designs of bel voor maatwerk websites

De 3 in 1 webshop

E-commerce pakket, succesvol verkopen op internet met een webshop

Telemosweb maakt succesvolle webshops die uitstekend geoptimaliseerd zijn voor conversie. Ons team ervaren marketing specialisten helpt uw webshop graag aan hoge posities in Google. Door middel van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren kunt u direct verkopen via uw webshop. Telemosweb is de juiste partner om uw online marketing aan activiteiten uit te besteden.

Webshop met extra mogelijkheden

Extra talen, databestanden met duizenden producten importeren en extra snelle hosting kan allemaal door Telemos worden verzorgd. Wij faciliteren de hosting voor onze klanten zelf en garanderen hoge snelheden en een website die voor uw klanten altijd bereikbaar is. U kunt kiezen uit een van onze demo’s waarin we al uw wensen verwerken of contact opnemen voor een maatwerk oplossing qua techniek en ontwerp.

Webshop voorbeelden uit uw branche

Wilt u webshop voorbeelden uit uw branche zien? Neem dan contact met ons op, wij hebben diverse voorbeelden van verschillende soorten webshops. Wij zorgen direct voor een voorbeeld website die uitstekend aansluit bij uw product. Vervolgens kunt u van ons een vrijblijvende offerte ontvangen voor het project.

Maatwerk webshops

Template of uniek ontwerp

Ons e-commerce pakket bestaat uit 3 demo’s. Wij geven u buiten het e-commerce pakket de keuze uit diverse andere ontwerpen die geheel in uw eigen huisstijl kunnen worden opgeleverd. Telemosweb maakt ook webshops op maat waarbij u kunt kiezen voor een ontwerp naar eigen voorbeeld of een ontwerp gemaakt door onze grafische ontwerpers.

Webshop met uniek ontwerp

Een webshop op maat gemaakt, gekenmerkt door oog voor de kleine details. Bij de realisatie van een webshop op maat stemt u in de ontwerpfase met onze grafische ontwerper de look & feel van de website af. Vervolgens zal de webshop door een front-end developer en programmeur worden gerealiseerd. Als u de webshop hoger in Google wilt positioneren op belangrijke zoekwoorden dan zorgen wij voor een strategisch marketingplan waarmee u via zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie uw eerste klanten werft. Maatwerk webshops dienen volgens strakke richtlijnen ontworpen te worden en gedurende het project werken er diverse specialisten met u aan het eindresultaat. Een overzicht van onze tarieven kunt u vinden op de pagina webdesign prijzen.

Template

Een webshop op basis van een template kan sneller opgeleverd worden en de kosten blijven daardoor beperkt. Een webshop op basis van een van de 3 demo’s heeft u al vanaf 1250 euro. De producten en beschrijving kan per email worden aangeleverd en zal in de webshop worden verwerkt. De webshop zal geheel in eigen huisstijl worden opgeleverd. Een webshop op basis van een template is uitstekend geschikt voor een project met een kleiner budget dat snel opgeleverd dient te worden.

Meer webshop bezoekers

Zoekmachine optimalisatie voor webshops

Om meer bezoekers richting uw webshop te krijgen via Google zijn zoekmachine optimalisatie en linkbuilding van belang. Bij een zoekmachine optimalisatie campagne besteden we aandacht aan alle pagina’s op de website. We zorgen ervoor dat deze pagina’s beter gevonden worden in Google op de zoekwoorden die het meeste opleveren voor die pagina. Ook zorgen we ervoor dat de website op de juiste indeling krijgt zodat alle inhoud optimaal vindbaar is in Google.

Linkbuilding

Als uw website geoptimaliseerd is kan een linkbuilding campagne zorgen voor top posities in Google. Elke pagina heeft 1 of meer optimalisatie zoekwoorden. De positie van elk zoekwoord houden wij tijdens een linkbuilding campagne in de gaten en wij rapporteren u over de progressie.

Adverteren op Google

Google Adwords Campagne

Om direct bezoekers op uw website te krijgen is zoekmachine adverteren via Google Adwords een uitstekende optie. Met een advertentiecampagne koopt u belangrijke zoekwoorden voor uw website in en krijgt u bezoekers op uw website die uw product of dienst zoeken via Google. Met de website statistieken van Google Analytics kunnen wij bijhouden hoeveel bezoekers er op uw website komen en bekijken we wat de bezoekers op uw website doen. We optimaliseren uw campagne door relevante zoekwoorden te optimaliseren en slecht presterende zoekwoorden uit uw campagne te verwijderen.

Conversie optimalisatie

Meer verkopen met hetzelfde aantal bezoekers

Door website statistieken te analyseren kunnen wij de belangrijkste pagina’s van uw website selecteren voor conversie optimalisatie. Stel dat een pagina op uw website 100 bezoekers per dag krijgt en 5 van de 100 bezoekers een product koopt. Het conversie percentage ligt dan op 5 procent, want 5 op de 100 bezoekers koopt een product. Door een tweede pagina te maken en deze te testen (A/B testen) kan er een nieuwe situatie ontstaan waarbij de nieuwe pagina op iedere 100 bezoekers 10 producten worden verkocht. De conversie is verdubbeld zonder dat het aantal bezoekers of de positie in de zoekmachine is gestegen.

Meer omzet uit je webshop halen

Conversie optimalisatie is een goede methode om meer omzet te genereren met een webshop. Andere manieren zijn online adverteren, hogere posities in de zoekmachine resultaten en het uitbreiden van de website. Vaak laten ondernemers online kansen liggen door hun website niet op de juiste zoekwoorden te optimaliseren of bepaalde pagina’s niet voldoende te optimaliseren. In de toekomst zullen alleen de webshops die uitstekend zijn geoptimaliseerd gevonden worden in Google. Het belang van goede zoekmachine optimalisatie neemt toe.

webshop
website
marketing
software